13.12. Se toinen käsi

vielä muutama esimerkkipiirros vasemmalla kädellä tehtynä:

Älkääkä kysykö, miten vasemman käden harjoittaminen parantaa elämää. Se on itsensä kehittämistä, ja jotain mitä oon aina halunnut tehdä mutta en oo vaan jaksanu/viittiny/saannut aikaiseksi.

6 vastausta artikkeliin ”13.12. Se toinen käsi

  1. ! Vau! Noi esimerkkipiirroksethan on ihan tosi hyvin onnistuneita – ei arvais vasurilla tehdyiksi..

  2. Tein tämän itse joitakin aikoja sitten. Yllättävintä oli, että leivän voiteleminen vasemmalla kädellä oli uskomattoman vaikeaa.

  3. Mää ihhaile sun kanttii noi yleensäki. Et ei tyydy rutiinielämään vaan ottaa siitä irti mitä otettavissa on ku kerran on tänne tullu.

  4. Kirjoitan tämän kommentin siten, että vasen käteni on näppäimistön oikealla puolella ja päinvastoin.

    Tämä menee kyllä taas niiden pelottavien merkintöjen puolelle. Okei, se on itsensä kehittämistä, että oppii tekemään jotain, mitä ei ole aikaisemmin osannut, mutta molempikätisyys on kuitenkin aika epätavallista. Mitä seuraavaksi? ”Hei, minulla ei ole telepaattisia voimia, kehitänpä itselleni sellaiset!”

    Äh, tavallisen kuolevaisen katkeruutta vain.

  5. Musta tää oli tosi hyvä idea, kokeilin itsekkin :D Ja onhan se terveellistäkin, ainakin jos hiirikäsi on aina oikea, niin siitä voi tulla vuosien saatossa terveydellisiä onglemia! Monissa firmoissa ja meijän koulussakin siis suositellaan hiirikäden vaihtoa silloin tällöin ^^

Vastaa