14 vastausta artikkeliin ”Elämä kuntoon -kuukausi: VIIKKORAPORTTI nro. 2

  1. Nää on tämmöisiä terveysjuttuja kaikki. :)

    Ole vegaani vaikka viikon tai viiden päivän verran; kiinnitä huomiota siihen, ettet syö (vahingossakaan) mitään kuolleista elukoista valmistettua tai muna-/maitotuotteita. Jos haluaa olla oikein hc, kiinnittää huomiota myös mm. pukeutumiseen ja kosmetiikkaan ja whatnot.

    Tai käy kuntosalilla jonkun sellaisen kanssa, joka osaa näyttää, mitä siellä voi/kannattaa tehdä.

    Tai käy pitkällä juoksulenkillä sateessa.

    Tai venyttelyn ohella joogaa joka päivä joko aamuisin tai iltaisin; varmasti osaat jonkin sopivan asana-sarjan.

    Tai käy intialaisessa päähieronnassa. :)

  2. Mun ainakin pitäis ehdottamasti ulkoilla enemmän.. Nykyään käyn kävelemässä ehkä noin kerran kahdessa viikossa. Kaksi kertaa viikossa olis jo mahtava parannus. :) En tiedä miten sun laita asia on.

  3. hmm, niitä asioita on niin paljon joita haluaisin muuttaa… no, rahan käyttö on ollu aina ongelma, se vaan yhtäkkiä katoaa mun tililtä vaikka tuntuu etten ees käytä sitä vaikka todellisuudessa tajuan aina että niin, siihenki meni rahaa ja siihen…ja liiallinen nukkuminen. itseasiassa sun prosessit liippaa tosi läheltä mun elämää ja sitä mitä koko ajan itekki stressaan. kiitos muuten kun oot saanu mut miettimään näitä samoja juttuja enemmän ku tavallisesti koska siten mä teen niille myös jotain tai ainaki yritän! mä en oo ainakaan tuntenu että syyllistäisit ketään. sä päinvastoin kannustat ja inspiroit :)

  4. Minusta sun pitäisi kokeilla sitä, että houkuttelet Sarjakuvaseuraa pitämään etäkokouksen Jyväskylässä jonain kauniina päivänä.

    Nimim. Anonyymi

  5. Mene aikaisemmin nukkumaan.

    Huomautin tästä puolesta jo Herää aikaisemmin -merkinnän yhteydessä. Mistä päästäänkin kätevästi seuraavaan.

    Älä jätä jotain tekemättä vain sen takia, että minä neuvon tekemään sen.

    Ei minulla aina ole taka-ajatuksia. Mistä päästäänkin kätevästi seuraavaan.

    Rupea käymään taas sarjakuvapajassa.

    Se kohentaisi elämänlaatuasi niin totaalisesti. Usko pois.

  6. miun pitäis vähentää karkinsyöntiä, ja opetella olemaan enemmän yksin. ja katsoa vähemmän leffoja, koska; se yksipuolistaa muuta toimintaa (viime viikolla katsoin viisi)
    ulkoilu on jees, samoin ostamatta jättäminen.

  7. Sannoinki tän sulle jo puhelimessa, mutta oon kuullu että seksi ois hyvää liikuntaa ja kivvaaki! Varsinkin tuntemattomien kans!

    Et niinku voisit pitää sellasen ’seksi-viikon’ et kuntoilisit joka päivä jonku uuden tyypin kaa! Joo! Vähänkö semmosta blogia ois kiva lukkee! Siis jos ei oo sun äiti.. : )

    MÄÄÄ en siis halua sun kaa seksii, mut oon huomannu että maailmassa on ehkä tyyppejä jotka vois ehkä haluta!

    TSEMP TSEMP!

  8. OLLI! *norpatti tönii hillon syrjemmälle* Kokeile tehdä jotain vegesafkaa ja piirrä siitä yksityiskohtainen sarjisohje. Mä ajattelin kokeilla samaa. Harkitsen jopa kokonaisen albumillisen, siis sarjisvegereseptialbumin tekemistä sillä tekniikalla, jos sais lisää jengiä houkuteltua mukaan projektiin :)

  9. Tuo Norpatin idea on muuten tosi hyvä. En tosin itse ole sarjakuvapiirtäjä vaan lukija, mutta syön enimmäkseen kasvisruokaa ja pidän sitä erittäin hyvänä asiana. Monilla vaan on kovin iso aloituskynnys, kun ovat tottuneet valitsemaan ja tekemään liharuokia, vaikka kasvisruoat olisivat aivan yhtä hyviä.

    Sarjakuvat aiheesta voisivat rohkaista ihmisiä kokeilemaan ja siirtymään vähitellen kasvisruokaan. Jos päädytte tekemään jotakin sen tyylistä, niin voisin auttaa nettiasioissa. :-)

  10. Milla: JOO, ehdottomasti! Pidetään ens kuussa kokkailu-iltamia vaikka täällä kontulassa ja tehdään sit ohjeita!! Vähänkö olis hienoa!

    Olli: En kommentoi täällä, kun mun äiti oikeesti lukee mun blogii :D

    …Mut oot oikeessa, sellaista OLIS kiva lukea…

  11. tollasia päätöksiä kaikki tekee mut harvan tulee sit kuitenkaan tehtyä yhtään mitään, myönnän iteki tekeväni :D

    piirrät tosi hienosti ja tykkään seurata sun blogia.

  12. Voi että, pakko kommentoida että ihana blogi! Tykkään paljon sun tyylistä ja ajatuksista ja vaikutat tosi sympaattiselta.

    Mulla on aika samoja asioita, aiemmin herääminen, rahan- ja alkoholinkäyttö jne. kuin sulla, mitä pitäisi parantaa. Ja kirsikkaolut on muuten hyvää ;)

Vastaa