5 vastausta artikkeliin ”5.12. Herää aikaisemmin

  1. Entäs ”se mene aikaisemmin nukkumaan” -puoli, onko se sitten huomisen aihe? Se on nimittäin minulle se vaikea osuus. Uskoisin, että saat muodostettua aamurutiinin aika helposti, mutta illalla on vähän vaikeampi pakottaa itsensä nukkumaan rutiininomaisesti oikeaan aikaan, kun olosuhteet kuitenkin aina vaihtelevat.

  2. Eikä se ole helppoa muutenkaan: kun menee aikaisin nukkumaan, klo 23 vaikka, niin herääkin parin tunnin päästä että olipa virkistävät päikkärit. Sitte ei nukahda ennen kuin kuudelta ja päivä pilalla. Ja yö pilalla. Ai jai voi joi. Liikunta auttais. Mutku tuol katkaisis jalkansa.

  3. Hoo, tämä on kyllä kanssa taas niin osuva. Jos/kun itse koetan saada elämää paremmalle mallille, niin ensimmäinen asia on se, että herää ajoissa (ja pääsee ajoissa töihin ja sieltä poiskin). Joustavat työajat kostautuu sillä, että istuu töissä joka ilta jonnekin kasiin asti.

    Mutta koeta jaksaa, näitä on innostavaa seurata ja pistää pohtimaaan että tarvitsisi varmaan itsekin vastaavasta koettaa sada itseään niskasta kiinni :)

  4. hihhiihih, tässä taas yksi johon pitäisi itsekin tarttua.. tänään myöhästyin koulusta tunnin, kun ’en pystynyt nousemaan ylös’…. onneksi oli vaan kupea.
    jatkoin uniani ateljeen lattialla.

  5. Kannattaa pyrkiä nousemaan heti kun kello soi, siis välittömästi vaikka istumaan. Tai vaikka heittämään peiton pois jos ei muuten. Ja tietenkin sen jälkeen vaikka käydä pesemässä naama.

Vastaa