8 vastausta artikkeliin ”2.12. Nettailu

  1. Ja hullummaksi vain muuttuu koko ajan. Tosin Facebookin vähentäminen kuulostaa täysin järkevältä. Kerran viikossa on jo niin lähellä sitä, ettei käyttäisi Facebookia ollenkaan… Soon your journey towards the Dark Side will be complete!

  2. Sun on pakko käydä päivittäin feispuukissa koska siitä on tullut tärkeämpi viestin kuin sähköpostista.

    Sarjisblogeissa on myös viestejä sulle. Ja viestintä on verkottuneen ihmisen elämää.

    Ei, tietokone on hyvä ilmiö. Se että pidät netistä, ei liene peruste hylkiä sitä.

    Joo, sama vika. Liikunta on jäänyt.

  3. ehkä parasta, mitä tänä syksynä on tapahtunut, on se, että muuton yhteydessä meille ei tullut nettiä ollenkaan…! aluksi olin kyllä että iik, mutten enää. ja säästäähän siinä vähäsen. kerkeää tehdä paljon muuta (turhaa, mutta sellasita joka ei rasita silmiä)
    voi nördää koulussa/kaverilla/kun käy kotona, mut muuten ei tarvii! sulkee se kyllä pois kaikkea kivaa, blogien lukemista yms myms, mutta pitää sit lukea rästissä..
    se on kyl ikävä ku ei oo telkkaria, ja kaikkia kivoja sarjoja tulee.

    joulukalenteri kuulostaa hyvältä! milloinhan sitä itse jaksaisi muuttaa asioita elämässään..

  4. Hei, ei hätää: mä tuun päivittään blogin joka päivä (=käyn katsomassa kommentit) JA facebookista mulle tulee ilmotukset aina kun joku lähettää viestin/kutsuu tapahtumaan (okei tää on ehkä vähän huijaamista mut en mä voi sieltä ihan täysin irtautua, sori vaan Rami).

    Ihanaa ku kommentoitte näitä <3

  5. Vain kerran viikossa facebookiin?? Hui, en mie vaan pystyis. Mulle realistisempi rajotus ois, että käyn siellä _vain_ kolmesti päivässä.

    Samaistuin muuten ihan täysin tähän merkintään.

  6. Samaistuin myös. Mutta nauratti kun luin ensin että ”+15min yleistä runkkailua”, mikähän lienee Freudilainen taas. Hienoa että joku jaksaa muuttaa elämäänsä, itse etenen vähän hitaammin (ja menisi varmaan vuosia uskaltaa uskaltaa).

Vastaa