10 vastausta artikkeliin ”Hyvä neuvo

  1. Exactly what Karstein said.

    In never telling any man about what the hell those things are they´re supposed to think about, men have been forced to learn how to read women´s minds and the opposite. Bummer that no one knows how to read minds…

    Fitting captcha-code for this one: Civil Product. :)

  2. Minä vietin ensin (ylianalysoituani aikani turhaan) aikaa ja vaivaa opettelemalla uskomaan, että miehet sanovat mitä tarkoittavat, eivätkä mieti sen syvällisemmin. Yleensä sanon myös itse mitä tarkoitan, odottamatta, että sitä ryhdytään ihmeemmin analysoimaan. Sittemmin olen tietysti törmännyt miehiin, jotka itse ylianalysoivat ja tahtovat, että lukisin niiden ajatukset rivien välistä… Huokaus. (On kai turha sanoa, etten oikein jaksa enkä osaa). Aina menee pieleen ;-)

    (Ehkä tästä pitäisi tehdä omakin entry, jos vaikka pääsisin blogiblokistani).

  3. Naiset ovat kuin Johan Bäckman: kuka piru niistä ja niiden motiiveista selvää ottaa. Miehet sen sijaan ovat selkeitä ja ongelmattomia: harmi kyllä myös siksi aika tylsiä.

  4. Noh, tarkennukseksi pitää varmaan sanoa, että en mä miehii haluu dissata. Miehet on kivoja. Välillä tuntuu että analysoin liikaa KAIKKIA, miehiä ja naisia.

    Tää neuvo nyt sattui vaan osumaan niin hyvin tähän hetkeen.

  5. Päivitysilmoitus: Paint it Blacker! » Blog Archive » Se pieni näkymätön este

  6. Yksi syy siihen, miksi luen naisten (sarjis)blogeja on epätoivoinen yritys koettaa hahmottaa, miten ne ajattelevat. Harmillista vain, että me miehet emme yleensä anna yhtä hyviä vinkkejä tulkintaan vastaavasti :)

Vastaa