Hki-London-Bordeaux-Angoulême-Paris-Hki

Lähden reissuun, palailen vasta 4.2. takaisin. En ehtinyt laittamaan blogia päivittymään automaattisesti, joten seuraavia päivityksiä joutuu odottelemaan tovin. Mutta koitan piirtää paljon ja paljon ja paljon matkalla ja päivittelen niitä sitten tänne reissun jälkeen.

Tässä vielä sarjakuva, minkä tein ranskalaiseen ”Na” ilmaislehteen.

I’m on holiday, and I’ll return on 4th Feb. So sorry, you have to wait a while for new updates… But I’ll try to draw as much as I can on my trip.

Here’s a comic that I did for French ”Na” free magazine.

Yksi vastaus artikkeliin ”Hki-London-Bordeaux-Angoulême-Paris-Hki

  1. Ehkä, ehkä maailmassa on monia ja monia ja monia miehiä, jotka haluaisivat – – Eiku öh ja öh, ei sittenkään! Ehkä, ehkä, ehkä sillä on oikeasti pisamia? Hihii! Haluaisin tehdä yhteissarjishaastattelun kanssasi. t. Make

Vastaa