Minäkö Narttu?

Tämä, ja muita narttusarjakuvia esillä Galleria sarjakuvakeskuksessa 13.1.-7.2.2009 Nartut netissä -näyttelyssä! Avajaiset perjantaina 16.1. klo 18-20! Tervetuloa! Ja uusin Teemanarttu ilmestyy Narttujen sivuille viimeistään perjantaina! Siinäkin on mun sarjis! Niin mahtavaa ja ihkuu että pitää lopettaa kaikki lauseet huutomerkillä!

3 vastausta artikkeliin ”Minäkö Narttu?

  1. Miks tossa on lopussa tuo vanha merkintä? No, sama se.

    Jos Angoulêmeen mennessä OIKEIN JUOKSEN niin ehdin käydä kattomassa nuo narttusarjakuvat. Tai voihan ne netistäkin kattoa.

    Yhdyssanahirviö on yhdyssana, Mari! Nyt oikeinkirjoitus kuntoon perkele! ALKAA TEHDÄ! Tää on paha synti sarjakuvantekijöillä tää huonokielisyys.

    Feministinen sarjakuva on muuten laajempi käsite kuin naissarjakuva, joka muuten onkin hankala käsite. Nettinartussa lukee ”Naisten sarjakuvia”, ja se on selkeä. Niitä ei voi tehdä miehet. Mutta naissarjakuvaa voi joo. Jos samastuu ”naisten asioihin”, mitä ne sitten ovatkin. Mutta jos mies tekee sarjakuvaa naisten asioista, niin sittenhän se ei enää ole vain naisten asia, kun joku mieskin asioi. Sarjakuva voi olla feministinen varmaan, vaikkei siinä edes vilahtaisi yhtään naista sen enempää teoksen sisä kuin ulkopuolellakaan. Kyse vois olla vaikka vain sukupuolinormien vastustamisesta, purkamisesta tai vain ärhentelystä niille.

    On ihan varmaa, että maailmassa on tuhat kertaa enemmän ihmisiä, jotka EI tiedä, mitä feminismi on, kuin niitä jotka tietää. Mutta sehän on purkava ismi, vasta-ismi, ja siinä mielessä anti-ideologia enemmän kuin ideologia. Siksi monet sitä vihaakin. Kun kyseenalaistaminen on paljon epämiellyttävämpää kuin sulkeutuminen johonkin ideologiseen ryhmään.

    Mitä mä täällä oikein kirjoittelen ja miksi?

    Sun blogista on tullut hyvä. Aiemmin se oli vaisu.

  2. Lukeeko Nettinartussa jossain kohdassa ”Naisten sarjakuvia”? Ei pitäis. Pitää muutenkin tarkistaa meidän tekstit läpi, samalla kun taas uusitaan sivuja…

    Joo-o mun kielenkäyttö kyllä oikein hävettää, pitäisi mennä jollekin kurssille tai jotain.

    Saa täällä kirjoitella ja juuri siksi. Mulla on kuule Ville suunnitelmia sinuun ja Narttuihin liittyen, ilmoittelen niistä piakoin…

Vastaa