Annetaan pois sarjakuvia!

Nyt lauantaina olen myymässä mm kuvissa näkyviä kirjoja (ja enemmän!) pois sarjakuvakeskuksen kirpparilla (10.3. klo 12-16, hämeentie 150). Mitään en myy yli 2 euron ja ilimaseksikin saa jos on kiltti. Osassa kirjoista omistuskirjoituksia/piirroksia, ja kaikki tietysti haluaisin pitää itellä mutta nyt pitää vaan karsia ronskisti.

Myyn/annan pois samalla kirppiksellä myös vaatteita yms sälää.

ANNETAAN POIS MYÖS:

-120 cm leveä runkopatjasänky
-kolmen istuttava punainen sohva
-IKEAN musta kirjahylly
-ruskea kirjahylly
-vaaleansininen pöytä (85 cm x 75 cm)
-Valkoinen pyöreä keittiönpöytä (90 cm leveä)
-IKEAN ruskea kahvipöytä (60 m x 60 m)

Annetaan pois ilmaiseksi, jos käyt noutamassa Helsingistä Käpylästä. Parasta olisi, jos haku tapahtuisi 19.3. tai 20.3. aikaisemminkin voi hakea, mutta ei myöhemmin. Kalusteita voi tulla katsomaan, ota yhteyttä mari.ahokoivu@gmail.com

Lauantaina soitan kierrätyskeskuksen hakemaan kaiken pois, joten näistä yhteydenotto nopeasti, jos kiinnostaa.

Viestiä saa levittää kavereille!


Vastaa